e-learningTo E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών στηρίζει όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποιο e-learning πρόγραμμα αυτή την περίοδο προσφέροντας 15% έκπτωση στα δίδακτρα των Προγραμμάτων για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 07/09/2015.

Η προκράτηση θέσης και η κατοχύρωση της έκπτωσης δεν προϋποθέτει προκαταβολή χρηματικού ποσού παρά μόνο την αίτησή σας στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για Πολύτεκνους (20%), ΑΜΕΑ (20%), ?νεργους (25%), Οικονομικά Ασθενείς (15%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%) και άτομα που έχουν συμμετάσχει σε e-learning προγράμματα στο παρελθόν (15%).

Η έκπτωση 15% για αιτήσεις εως 07/09/2015 (λόγω early entry) εφαρμόζεται επιπλέον οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης.

Σε όλα τα Προγράμματα απονέμονται πιστωτικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕCVET), ενώ οι απόφοιτοι μαζί με το Πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass. Η χρήση του ECVET επιτρέπει την αναγνώριση, μεταφορά και συσσώρευση πιστωτικών μονάδων μεταξύ Προγραμμάτων από διαφορετικά Εκπαιδευτικά Κέντρα.

NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.36.89.354 & 210.36.89.381 ή στο email:
[email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.