ELKEDIMΤα Ελληνικά  Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ, με συνεργαζόμενες πιστοποιημένες από τον ΕΟΠΠΕΠ δομές πανελλαδικά, συμμετέχουν ως  πάροχοι κατάρτισης  στο νέο voucher Τουρισμού με τίτλο «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ».

Η δράση απευθύνεται σε 8.000 ωφελούμενους και συγκεκριμένα :

– 1.100 θα είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ΤΕΙ, με εκπαιδευτικό επίδομα 2.458€

 – 6.900 θα είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με εκπαιδευτικό επίδομα 2.248€

 

Στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί μία ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει:

         – Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών

         – Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας συνολικής διάρκειας 420 ωρών σε 2 φάσεις (200 ώρες θα αφορούν την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση του καταρτιζόμενου στο εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησης- α΄ φάση και 220 ώρες θα αφορούν δεξιότητες που συνδέονται με τις προδιαγραφές της θέσης πρακτικής άσκησης – β΄ φάση). Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο σύνολό της (α΄ και β΄ φάση), δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες.

         -Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, που αφορούν α) στη διάγνωση και κατάλληλη σύζευξη των εκπαιδευτικών αναγκών/δεξιοτήτων των καταρτιζομένων με τις ανάγκες των επιχειρήσεων, β) στην τοποθέτηση, παρακολούθηση και εποπτεία του καταρτιζόμενου από τον πάροχο κατάρτισης στην επιχείρηση πρακτικής άσκησης, μέσω του επόπτη Πρακτικής και γ) σε επιπρόσθετες υπηρεσίες για την μετατροπή της πρακτικής άσκησης του καταρτιζόμενου σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας και την τοποθέτηση του στην επιχείρηση πρακτικής.

         -Πιστοποίηση των αποκτηθέντων δεξιοτήτων μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης.

 

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στο νέο voucher Τουρισμού ή καλέστε μας στο 2312200429 καθημερινά 09:00-17:00 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ/ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης

Πάντα στη διάθεσή σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.