Panepisthmio ATHINASΕνημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι και  υποψήφιοι για το ΠΜΣ  «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου» του Τμήματος ΦΠΨ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (http://www.ppp.uoa.grΠροκηρύξεις / Μεταπτυχιακά) για τα ακόλουθα: 

Α.  Μετά την  έγκριση του ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου» (αρ. ΦΕΚ 951/27-5-2015 τεύχος 2ο) δίνεται  παράταση υποβολής  αιτήσεων  μέχρι  24 Ιουνίου 2015. Η ανάρτηση της λίστας των υποψηφίων που θα προχωρήσουν σε εξετάσεις  κατόπιν εξέτασης του υποβληθέντος Φακέλου τους, θα  γίνει την  1η Ιουλίου 2015. 

Β. Οι εξετάσεις στα δύο μαθήματα  «Ψυχολογία» και «Μεθοδολογία Κοινωνικής Έρευνας»  για την επιλογή των υποψηφίων  θα γίνουν το Σάββατο  4 Ιουλίου 2015 σε αμφιθέατρο  της  Φιλοσοφικής  Σχολής (οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να  παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στο site   (http://www.ppp.uoa.gr  Προκηρύξεις / Μεταπτυχιακά – ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου»).

Οι συνεντεύξεις με τους επιτυχόντες θα γίνουν στις 13 και 14 Ιουλίου 2015 στην Φιλοσοφική Σχολή σε χώρο που θα  ανακοινωθεί στους υποψηφίους από το ως άνω αναφερόμενο site.

Γ. ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ: Οι υποψήφιοι των οποίων εκκρεμεί η βεβαίωσης έκδοσης αποτελεσμάτων εξέτασης  αγγλικής γλώσσας  ή  πτυχίου ή η χορήγηση συστατικών επιστολών, θα πρέπει να προσκομίσουν ή πάντως να έχουν παραληφθεί τα σχετικά δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουλίου 2015 ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των συνεντεύξεων και της ανάρτησης αποτελεσμάτων μέχρι τις 20 Ιουλίου 2015.

Για πληροφορίες απευθύνεστε στο:

Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Φιλοσοφική Σχολή, Πανεπιστημιούπολη,  Ιλίσσια, Τ.Τ. 157 84 Τηλ. Γραμματείας & Fax: 210-7277466
κα  Ε. Τουλιάτου.

http://www.ppp.uoa.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.