newmpaltasΟμιλία με θέμα «Πλαισιώνοντας την Ηθική και Πολιτική Αποβλεπτικότητα» έδωσε χθες ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, υπό την ιδιότητά του ως ακαδημαϊκού, στο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε το τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν εκπρόσωποι των Πανεπιστημίων του Πίτσμπουργκ, των Συρακουσών, του Ιλινόις, της Βιέννης, του Μισούρι, του Πρίνστον, του Όμπορν, των Αθηνών, της Πάτρας, του Ανοικτού Ελληνικού Πανεπιστημίου και του Παντείου.

Στο περιθώριο του συνεδρίου ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του τμήματος Φιλοσοφίας, Μιχαήλ Παρούση, επισκέφθηκε την Πρυτανεία, συναντήθηκε με την πρύτανη Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, και εν συνεχεία του δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσει την Σύγκλητο του Πανεπιστημίου εν λειτουργία, να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.