Συνέδριο: Xenophon's Anabasis and its Legacy

panepistimio-krhths11Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνουν το «1ο Θερινό Σχολείο» με θέμα:
«Νέες Τεχνολογίες και Δημιουργικότητα: από την θεωρία στην πράξη».

Το 1ο Θερινό σχολείο θα φιλοξενηθεί από την Κυριακή 28 Ιουνίου έως το  Σάββατο 4 Ιουλίου στο όμορφο νησί της ΤΗΝΟΥ.

To «1ο Θερινό Σχολείο» είναι ένα εναλλακτικό επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας μιας εβδομάδας, το οποίο συνδυάζει επιμόρφωση και διακοπές.
Έχει σαν στόχο την παιδαγωγική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της
Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στη σχολική πράξη, με έμφαση στη δημιουργικότητα και τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των μαθητών στο σχολείο του 21ου αιώνα (κατασκευές, κόμικ, animation κλπ).
Παράλληλα θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε το νησί της Τήνου  μέσα από τις φυσικές της ομορφιές αλλά και τον πολιτισμό της στο πέρασμα των χρόνων.

Στο «1ο Θερινό Σχολείο» μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και απόφοιτοι – τελειόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών.

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του Θερινού Σχολείου:  http://ict-1therino-tinos.weebly.com/

Υποβολή Αιτήσεων: έως 1 Ιουνίου 2015

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.