imera karieras uoi_000001Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων οργανώνει την εκδήλωση “Ημέρα Καριέρας 2015” στις 26 Μαΐου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων “Κάρολος Παπούλιας”, ώρα 11.00-17.00.
Η “Ημέρα Καριέρας 2015” είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και αποφοίτους του σε επαφή με τις τοπικές και περιφερειακές επιχειρήσεις και τον κόσμο της αγοράς εργασίας.
H εκδήλωση αποσκοπεί στην
– δημιουργία ευκαιριών γνωριμίας και δικτύωσης μεταξύ των φοιτητών και αποφοίτων με τα στελέχη των επιχειρήσεων
– εκπαίδευση φοιτητών και αποφοίτων σε θέματα δικτύωσης και διαχείρισης της σταδιοδρομίας τους
– άντληση πληροφορίας σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και απαιτήσεις επαγγελματικών κλάδων
– ενίσχυση της σύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την αγορά εργασίας
– προβολή των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων στους συμμετέχοντες αλλά και στο ευρύτερο κοινό
Η συνεργασία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων για την πραγματοποίηση της “Ημέρας Καριέρας 2015” σηματοδοτεί την αναγκαιότητα σύμπραξης του πανεπιστημιακού και του επιχειρηματικού κόσμου για την ενδυνάμωση και αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της χώρας και την ανάπτυξη της οικονομίας.
Στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο με τίτλο “U Can Do It”, την Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, ώρα 13.00, για τους τρόπους προσέγγισης της αγοράς εργασίας από την εταιρεία Randstad, εξειδικευμένη σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού.
Δηλώσεις συμμετοχής στην “Ημέρα Καριέρας 2015” για επιχειρήσεις και φοιτητές, απόφοιτους στο http://dasta.uoi.gr/
Πληροφορίες και διευκρινίσεις στη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας στα τηλέφωνα 26510 07278, 07479, 08454, e-mail: [email protected], ή στο δικτυακό τόποhttp://dasta.uoi.gr/ και στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 26510 64013.

Ιωάννινα, 13 Μαΐου 2015
Από την Πρυτανεία

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.