sxoliki aithousaΤην Πέμπτη 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης (ώρα 20:00) συνάντηση των καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και συντονιστή του Φροντιστηρίου Θανάση Παπαθανασίου.

Η συνάντηση σηματοδότησε την ολοκλήρωση της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του Φροντιστηρίου, παράλληλα προς τη λήξη των μαθημάτων των Γυμνασίων και Λυκείων (στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν έκτακτα μαθήματα, αντίστοιχα προς τα προγράμματα εξετάσεων των μαθητών).

Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση του όλου εγχειρήματος και της ανάγκης που το υπαγόρευσε, και συζητήθηκαν ιδιομορφίες, δυσκολίες και δυνατότητες που εμφανίστηκαν καθοδόν. Η συζήτηση προχώρησε και σε ιδέες, προτάσεις και σχεδιασμούς για την επόμενη σχολική χρονιά.

Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε στο σχολικό συγκρότημα (1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο) της οδού Γεννηματά – τ. Μυρακτής. Θεμελιακός στόχος του είναι να συνδράμει διδακτικά μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν δυσκολίες μέσα στην παρατεταμένη οικονομική κρίση (τηλέφωνο επικοινωνίας: Γραφείο Παιδείας Δήμου Βύρωνα, 210.7624403). Οι καθηγητές διδάσκουν εθελοντικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.