uoiΔιεθνές Θερινό Σχολείο για την Τεχνολογία στον Αρχαίο Κόσμο (Summer School in Ancient Technology and Crafts) διοργανώνει η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου 2015.

Το Θερινό Σχολείο, το οποίο διεξάγεται εξολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, απευθύνεται σε έλληνες και ξένους προπτυχιακούς φοιτητές, αποφοίτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Μουσειολογίας, Συντήρησης, Τουριστικής αξιοποίησης, Πολιτικών Επιστημών, Αρχιτεκτονικής, Μηχανολογίας και άλλων Θετικών Επιστημών. Δεκτές μπορούν να γίνουν και αιτήσεις εργαζομένων σε διάφορους φορείς με ενδιαφέρον για την Αρχαιολογία και την Αρχαία Τεχνολογία. Θα διδάξουν εξέχοντες ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλοι ειδικοί στο χώρο της Αρχαίας Τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το συνημμένο αρχείο, το σχετικό link, επικοινωνήστε στο 2310 807529 ή στείλτε e-mail στο: [email protected].

Ιωάννινα, 15 Μαΐου 2015

Από την Διεύθυνση Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων
του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.