afisa_17Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, πρόκειται να πραγματοποιήσουν και φέτος την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2015» στις 20 και 21 Μαΐου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Στόχος της διοργάνωσης είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εργασίας και η δημιουργία μιας πρώτης επαφής των τελειοφοίτων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με τον κόσμο της αγοράς εργασίας και των επιχειρήσεων.

Αξιοσημείωτη είναι και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τις εταιρείες όσο και από τους αποφοίτους και τους φοιτητές, αφού συνολικά θα συμμετάσχουν 65 εταιρείες από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους και έχουν προγραμματιστεί πάνω από 1.500 συνεντεύξεις με περισσότερους από 400 τελειοφοίτους και αποφοίτους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Αφίσα Εκδήλωσης

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

Τετάρτη, 20 Μάιος, 2015 (All day) εώς Πέμπτη, 21 Μάιος, 2015 (All day)
Χώρος διεξαγωγής:
Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.