uoiΣας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε ο Ν.4325/2015 «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις» στο ΦΕΚ 47/τ.Α΄/11-5-2015, όπου στο άρθρο 18 παρ. β΄ προβλέπεται η επανασύσταση των ειδικοτήτων και κλάδων, όπως και το σύνολο των οργανικών και προσωποπαγών θέσεων μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου διοικητικού προσωπικού των Πανεπιστημίων που καταργήθηκαν κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 του άρθρου 90 του ν.4172/2013 (Α΄167).

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά και την εγκύκλιο με αριθμ. Πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.42Α/οικ.14150/13-05-2015 που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καλούνται όλοι οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που τελούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας ή έχει λήξει ο χρόνος διαθεσιμότητάς τους, χωρίς να έχει λυθεί η υπαλληλική τους σχέση, να υποβάλουν έως και τις 21-5-2015 αίτηση επαναφοράς (βλ. υπόδειγμα) στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Ιδρύματός μας.

Στην ίδια ως άνω προθεσμία οι υπάλληλοι, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες διάθεσης του τέως Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και επιθυμούν να μεταχθούν/μεταφερθούν στις θέσεις που καταλαμβάνουν βάσει των πινάκων αυτών, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την αίτηση που θα καταθέσουν στο φορέα υποδοχής και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ο Πρύτανης
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΚΑΨΑΛΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.