Panepisthmio ATHINASΕυχαρίστως σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύθηκε ο Ν.4325/2015 «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις» στο ΦΕΚ 47/τ.Α΄/11-5-2015, όπου στο άρθρο 18 παρ. β΄ προβλέπεται η επανασύσταση των ειδικοτήτων και κλάδων, όπως και το σύνολο των οργανικών και προσωποπαγών θέσεων μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου διοικητικού προσωπικού των Πανεπιστημίων που καταργήθηκαν κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 του άρθρου 90 του ν.4172/2013 (Α΄167).

Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται όλοι οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών που τελούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας ή έχει λήξει ο χρόνος διαθεσιμότητας τους χωρίς να έχει λυθεί η υπαλληλική τους σχέση να υποβάλλουν έως και τις 20-5-2015 αίτηση επαναφοράς (βλ. υπόδειγμα) στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Ιδρύματός μας.

Από τη Διεύθυνση Διοικητικού

Αίτηση επαναφοράς διαθέσιμων – υπόδειγμα (DOC, 20kB)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.