Συνέδριο: Xenophon's Anabasis and its Legacy

panepistimio-krhths11Προκήρυξη θέσεων απασχόλησης μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Φιλολογίας για επικουρία των μελών Δ.Ε.Π.
Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ενδιαφέρεται να απασχολήσει κατά το ημερολογιακό έτος 2015 έως δέκα (10) μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος και για συνολικά έως 225 ώρες.
Αντικείμενο της απασχόλησης είναι η επικουρία των µελών Δ.Ε.Π. στην άσκηση των φοιτητών, τη διεξαγωγή φροντιστηρίων και εργαστηριακών ασκήσεων, εποπτεία εξετάσεων και διόρθωση ασκήσεων. Ο αριθμός των ωρών απασχόλησης ανά εβδομάδα για κάθε μεταπτυχιακό φοιτητή καθορίζεται μέχρι 6 ώρες για την άσκηση των φοιτητών, τη διεξαγωγή φροντιστηρίων και εργαστηριακών ασκήσεων και μέχρι 10 ώρες για την εποπτεία εξετάσεων και τη διόρθωση ασκήσεων.
Κριτήριο επιλογής είναι τα μόρια που έχουν επιτύχει οι υποψήφιοι κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις του ΠΜΣ ενώ υποψήφιοι μπορούν να είναι οι ενεργοί μεταπτυχιακοί φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης και οι οποίοι δεν αναμένεται να αποφοιτήσουν έως και τον Οκτώβριο 2015.
Σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος κάποιου ή κάποιων από τους επιτυχόντες, προβλέπεται αναπλήρωση αυτού ή αυτών σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης από τη λίστα επιλαχόντων.
Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν έως τις 15 Μαΐου 2015 συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση που χορηγείται από τη Γραμματεία του ΠΜΣ. Τα λοιπά αναγκαία δικαιολογητικά υπάρχουν στο φάκελό τους και δε χρειάζεται να υποβληθούν ξανά.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το έντυπο της σχετικής αίτησης μπορεί να έχει κάθε ενδιαφερόμενος από τη Γραμματεία του ΠΜΣ, email: [email protected] και τηλέφωνο 2831077306.

Προσοχή: Υποβολή αιτήσεων από 29/04/2015 έως 15/05/2015

Σχετικοί σύνδεσμοι:
  1. Αναλυτική Προκήρυξη
  2. Έντυπο αίτησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.