imerida FKSΤο Εργαστήριο Ψυχολογίας του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με διεθνή συμμετοχή στις 6  Ιουνίου 2015 (Λύκειο Ελληνίδων, Ρέθυμνο) με θέμα «Τα συναισθήματα των βρεφών στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις».

Στόχος της Ημερίδας είναι η παρουσίαση ευρημάτων από τη σύγχρονη έρευνα με τα βρέφη, καθώς και ο θεωρητικός στοχασμός αναφορικά με τη γένεση των συναισθημάτων, τη σχέση συγκίνησης και κοινωνικής νόησης και το ρόλο των συναισθημάτων στην ανθρώπινη επικοινωνία εν τη γενέσει της.

Η επιστημονική επιτροπή της ημερίδας αποτελείται από την Βασιλική Τσούρτου-Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης), την Αλεξάνδρα Μίσκου-Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Πανεπιστήμιου Κρήτης και τον Γιάννη Κουγιουμουτζάκη– καθηγητή Αναπτυξιακής Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η οργανωτική επιτροπή της ημερίδας αποτελείται από την Χαρά Ανάγνου, την Κακέπη Μαρία, την Μαρία Κουβαρά, την Κωνσταντίνα Λαμπάκη, την Στέλλα Μαραθιανού, την Φωτεινή Μπαϊρακταρίδου, την Άννα Νούση και τον Στέλιο Φουράκη.
Ομιλητές θα είναι οι:

Reddy Vasudevi, University of Portsmouth
Βαράκης Νίκος, Παιδίατρος – Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού IBCLC (International Breastfeeding Certified Lactation Consultant),
Κοκκινάκη Θεανώ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Κουγιουμουτζάκης Γιάννης, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Κουκουδάκη Ελένη και Κουτούβαλη Σοφία, Συντονίστριες Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ρεθύμνου
Μαζοκοπάκη Κατερίνα, Διδάκτωρ Τμήματος ΦΚΣ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μίσκου Αλεξάνδρα, Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος ΦΚΣ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Παπασταθόπουλος Στάθης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Τσούρτου Βασιλική, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Χατζηνικολάου Κορνηλία, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
//
Επιπλέον πληροφορίες, το πρόγραμμα και εγγραφές για την ημερίδα:

http://www.fks.uoc.gr/_/pw/announcements/hmerida_ta-synaisthimata-tvn-verfvn/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.