Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας

Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ σας ενημερώνουν ότι το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων εξέδωσε την Τετάρτη 29/4/2015 νέο δελτίο τύπου, που θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο, όπου δηλώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας δεν συμπεριλαμβάνονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και δεν έχουν υποχρέωση μεταφοράς των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς θα επιτρέψει την ασφαλή υλοποίηση των Ερευνητικών Έργων καθώς και τη συνέχιση της οικονομικής υποστήριξης του ΕΛΚΕ προς τα Τμήματα και τις ομάδες του ΑΠΘ.

Η Σύγκλητος του ΑΠΘ θα συζητήσει το θέμα των επιπτώσεων της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στις άλλες υπηρεσίες και μονάδες του Ιδρύματος καθώς και το θέμα του νέου νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ, σε συνεδρίασή της την ερχόμενη Τετάρτη 6/5/2015 με συμμετοχή, στην συζήτηση, όλων των Συλλόγων της Πανεπιστημιακής  Κοινότητας.

Οι Πρυτανικές Αρχές ΑΠΘ

Συνημμένα αρχεία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.