ypourgeio paideias-2

mineduΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΥΕΕΔ) ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 4 με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» της Πράξης «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και ψηφιακών διδακτικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2007-2013), η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο

Προσκαλεί

τους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Δημόσιας ή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης διορισμένους σε κλάδο της Πρόσκλησης να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στον «ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΜΕ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΣΤΩΝΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» για παροχή έργου αξιολόγησης ψηφιακών διδακτικών σεναρίων και ανάδειξης των βέλτιστων εξ’ αυτών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική Πρόσκληση και τις ανάγκες του ανωτέρω Υποέργου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εγγραφούν στον ανωτέρω Κατάλογο καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση μέσω ηλεκτρονικής φόρμας η οποία θα είναι προσβάσιμη, όπως και το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, από την κεντρική σελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ www.minedu.gov.gr. μέσω του συνδέσμου με τίτλο « Φόρμα Υποβολής Αιτήσεων Αξιολογητών Ψηφιακών Σεναρίων».

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα είναι ανοικτή από 27-04-2015 έως 11-05-2015 και μέχρι ώρα 24:00.

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Για την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.