«Τα “φιλολογικά” μαθήματα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Θεωρητικά ζητήματα, παιδαγωγικοί πόροι και νέες διδακτικές πρακτικές» είναι ο τίτλος του διήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου που διοργανώνει το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ, το Ε.Π.Ε.Σ. και εκπαιδευτικοί του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τις σχολικούς συμβούλους φιλολόγων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Απριλίου 2015.

Σκοπός της διημερίδας είναι η πραγμάτευση θεμάτων και η ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου αναφορικά με τα «φιλολογικά» μαθήματα και τη διδασκαλία τους, την πρώτη ημέρα σε θεωρητικό επίπεδο και τη δεύτερη σε επίπεδο εφαρμογής. Απευθύνεται σε φιλολόγους εκπαιδευτικούς Γυμνασίου και Λυκείου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε υποψήφιους εκπαιδευτούς, σε φοιτητές και σε επιστήμονες των αντίστοιχων κλάδων.

Το διήμερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρες 16:00‐21:00, στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, ώρες 09:00‐14:00, στο χώρο του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.