poster_sm23 – 24 Απρίλιος, 2015
Ερευνητικό Κέντρο Διάδοσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Προσκεκλημένοι ομιλητές

Aafke Hulk (Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ) Pieter Muysken (Radboud University Nijmegen) Terje Lohndal (Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας)

Christiane Bongartz (Πανεπιστήμιο Κολωνίας) Theo Μαρίνης (Πανεπιστήμιο του Reading) Antonella Sorace (Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου)

Πρόσκληση για υποβολή ανακοινώσεων

Το εργαστήριο καλωσορίζει έγγραφα σχετικά με “Δίγλωσση Απόκτηση & Δίγλωσση Εκπαίδευση”. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο τελικό στάδιο μιας μεγάλης κλίμακας έργο (έργο Θαλής MIS 377313 – Δίγλωσση Απόκτηση & Δίγλωσση Εκπαίδευση: Η ανάπτυξη γλωσσικών και γνωστικών ικανοτήτων σε differenct Τύποι Διγλωσσία, ΠΠ7) (Διαβάστε περισσότερα:πατήστε εδώ ) η οποία αποσκοπεί για τον εντοπισμό πιθανών συσχετίσεων μεταξύ:

  1. είδη διγλωσσίας,
  2. μορφές εκπαίδευσης (μονο- ή δι-παιδεία),
  3. πτυχές της γλωσσομάθειας και της μεταποίησης και
  4. γνωστικές ικανότητες.

Η ημερίδα θα προηγηθεί της 22ης Διεθνούς Συμποσίου Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας . Οι συμμετέχοντες στο Workshop είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο ακαδημαϊκό και κοινωνικό πρόγραμμα του Συμποσίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση:[email protected] .

Εγγραφή

Κάντε κλικ εδώ για την αίτηση εγγραφής.

Πρόγραμμα

Σημαντικές Ημερομηνίες

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων: 20 Δεκεμβρίου, 2014
Γνωστοποίηση αποδοχής: 31η Ιανουαρίου 2015
Καν. προθεσμία για τους ομιλητές: 24 του Φεβρουαρίου 2015
για το άνοιγμα Εγγραφή: Κάντε κλικ εδώ για την αίτηση εγγραφής.
Λήξη εγγραφών:

Δικαιώματα

Δεν θα υπάρξει καμία αμοιβή συνέδριο .

Πληροφορίες για τους παρουσιαστές

Προφορικές παρουσιάσεις

Κάθε προφορική παρουσίαση θα διανεμηθούν 15 λεπτά, ακολουθούμενη από 5 λεπτά για συζήτηση.

Παρουσιάσεις αφίσας

Δημοσίευση : Μια συνεδρία αφίσα θα ανακοινωθεί. Οι συγγραφείς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσίαση αφίσα τους και να το συζητήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αφίσες τους με το βοηθό αφίσα στο γραφείο εγγραφής, όπου θα συλλέγουν τα στοιχεία αυτά και στο τέλος της εκδήλωσης. Κάθε αφίσα μπορεί να είναι στη διάθεση του για το σύνολο του διήμερου εργαστηρίου.

Μορφή : Οι πίνακες αφίσα είναι στο κατακόρυφο προσανατολισμό? το μέγεθός τους είναι ISO μορφή Α0 (πλάτος 841 χιλιοστά, ύψος 1189 mm). Το κυρίως κείμενο πρέπει να είναι σε αρκετά μεγάλες γραμματοσειρές (π.χ. 32 πόντοι). Οι παρουσιαστές Αφίσα ενημέρωσε, επίσης, να ετοιμάζουν τα αντίγραφα με μειωμένο μέγεθος των αφισών τους (π.χ. φύλλα Α4) θα καταβληθούν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.