Doreen seminario-simvouleftikis stadiodromias

Η «Μοριοδοτούμενη Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» θα προετοιμάσει όσους το παρακολουθήσουν ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν

στις προκλήσεις της διοίκησης και οργάνωσης των σχολικών μονάδων. Παράλληλα το πρόγραμμα προσφέρει τη σύγχρονη οπτική που χρειάζεται η ηγεσία τόσο σε επίπεδο σχολικής μονάδας όσο και της εκπαίδευσης γενικότερα.

Μέσα από την παρακολούθηση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις βασικές θεωρητικές έννοιες στο χώρο της διοίκησης και της ηγεσίας στην εκπαίδευση,  θα μάθουν να εφαρμόζουν ένα συνολικό σχέδιο αξιολόγησης της σχολικής μονάδας, να επεξεργάζονται τους κατάλληλους ποσοτικούς δείκτες για την καταγραφή του σχολικού έργου, αλλά και του γενικότερου «κλίματος» της σχολικής μονάδας που είναι προσαρμοσμένο στο περιβάλλον του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σε εν ενεργεία σχολικούς συμβούλους & υποψήφιους σχολικούς συμβούλους, σε ενεργά και υποψήφια στελέχη της εκπαίδευσης, σε άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στο χώρο της διοίκησης της εκπαίδευσης, σε οικονομολόγους και αποφοίτους διοίκησης επιχειρήσεων που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε θέματα εκπαιδευτικής διοίκησης και ηγεσίας, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων, καθώς και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ, ΣΔΕ).

Γιατί να το παρακολουθήσετε:

  1. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 29/03/2018, Αρ. Φύλλου 1151 με θέμα: «Κριτήρια και Μοριοδότηση για την επιλογή Διευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)».
  2. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 29/03/2018, Αρ. Φύλλου 1151 με θέμα: «Κριτήρια και Μοριοδότηση για την επιλογή Υποδιευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)».
  3. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 29/03/2018, Αρ. Φύλλου 1151 με θέμα: «Κριτήρια και Μοριοδότηση για την επιλογή Διευθυντών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.)».
  4. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό των μορίων (2) σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 29/03/2018, Αρ. Φύλλου 1151 με θέμα: «Κριτήρια και Μοριοδότηση για την επιλογή Υποδιευθυντών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.)».
  5. Το σεμινάριο οδηγεί σε προαιρετική πιστοποίηση, Vocational Training Program in Management of Educational Institutions από την VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES.
  6. Το σεμινάριο εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Έναρξη επόμενου τμήματος: 9 Νοεμβρίου 2018

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 7101894.


  • Ενημερωθείτε για όλα τα Σεμινάρια

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.