anagnostakisΕκδήλωση τιμής για τον Μανόλη Αναγνωστάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015, στις 16.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 1ος όροφος), κατά την έναρξη της 9ης τακτικής συνεδρίασης του σώματος.

            Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή θα μιλήσει η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Βενετία Αποστολίδου. Επίσης, θα προβληθεί απόσπασμα από το αφιέρωμα στον Μανόλη Αναγνωστάκη της εκπομπής «Παρασκήνιο», που προβλήθηκε στην ΕΡΤ την 1η Ιανουαρίου 1983.

            Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις που έχει οργανώσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για το 2015, το οποίο έχει ανακηρυχθεί έτος Μανόλη Αναγνωστάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τη γέννηση και 10 χρόνων από το θάνατό του. Στην επιτροπή, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση των εκδηλώσεων, συμμετέχουν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, Έλλη Χρυσίδου, η Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, Ελένη Χοντολίδου και τα μέλη Βενετία Αποστολίδου, Έλενα Δουβλέτη, Μιχάλης Μπακογιάννης, Μίλτος Πολυβίου και Κωνσταντίνος Βόγδανος.

Η αφίσα των εκδηλώσεων τιμής για τον Μανόλη Αναγνωστάκη στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Afisa

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.