metaptixiako dimiourgiki grafi

2ο Διεθνές Συνέδριο “Δημιουργική Γραφή”, 1-4/10/2015, Κέρκυρα

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας, Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Α’θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων ανακοινώνουν τη Συνδιοργάνωση του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Δημιουργική Γραφή» από την 1η εως τις 4 Οκτωβρίου 2015, στην Κέρκυρα, στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το Συνέδριο είναι αφιερωμένο στον Συγγραφέα και Ακαδημαϊκό Θανάση Βαλτινό και στον Ποιητή Τίτο Πατρίκιο.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Συνεδρίου θα τιμηθεί για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Προσκαλούνται ερευνητές και μελετητές της Δ.Γ., μέλη Δ.Ε.Π., εκπαιδευτικοί, διδάκτορες, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί φοιτητές και συγγραφείς να συμμετάσχουν είτε με προφορικές εισηγήσεις είτε με βιντεοσκοπημένες ηλεκτρονικές εισηγήσεις.

Οι περιλήψεις (Abstracts) των ανακοινώσεων θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο έως 30 Απριλίου 2015, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.