anagnostakisΓνωμοδότηση της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας για ονομασία του πλατώματος που δημιουργείται στη συμβολή των οδών Αμύντα, Φιλίππου και Πλάτωνος σε Πλατεία Μανώλη Αναγνωστάκη.
Σήμερα στις 26-3-2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 στα γραφεία της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας συνεδρίασε το Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας μετά από την 538/13-3-2014 πρόσκληση του Προέδρου προς όλους τους Συμβούλους σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 88,89 &90 του Νόμου 3852/2010.

Μετά την διαπίστωση της απαρτίας ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας έχοντας υπόψη και τις διατάξεις των άρθρων 89 & 90 του Ν. 3852/2010.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ομόφωνα
Τον χαρακτηρισμό ως Πλατεία και την ονομασία της σε «ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ» του πλατώματος που δημιουργείται στη συμβολή των οδών Αμύντα, Φιλίππου και Πλάτωνος.
Το σημείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης όπου έζησε ο εξέχων αυτός Έλληνας και Θεσσαλονικιός ποιητής και συγκεκριμένα σε ίση απόσταση της κατοικίας και των σχολείων όπου φοίτησε.
Εκτιμά παράλληλα ότι η ονομασία ενός μικρού δρόμου ανάμεσα στις οδούς Δημάρχου Πάσχου και Πλαστήρα στον συν/σμό Χαριλάου και κοντά στα σύνορα με τον Δήμο Πυλαίας είναι ανεπαρκής ανταπόκριση της οφειλής της πόλης σε ένα τόσο σημαντικό της τέκνο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.