dimiourgiki grafiΘΕΜΑ:        «Τρόποι ανάδειξης της δημιουργικής γραφής στο σχολικό περιβάλλον.

             Σκέψεις και προβληματισμοί – Συνάντηση-συζήτηση με τη συγγραφέα Νίκη Τρουλλινού»

 

Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου, το Τοπικό Θεματικό Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής και Φιλαναγνωσίας σχολείων Δ.Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου με τίτλο: Ενοχλώντας τις λέξεις, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς σε ανοικτή συνάντηση-συζήτηση με την συγγραφέα Νίκη Τρουλλινού με θέμα: «Τρόποι ανάδειξης της δημιουργικής γραφής στο σχολικό περιβάλλον. Σκέψεις και προβληματισμοί», την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 18:00-21:00, στην Αίθουσα Ελύτη του Κοινωνικού Χώρου «Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού» (Μονής Αγκαράθου 9 – πίσω από τον Άγιο Δημήτριο). Επίσης, συμμετέχει η Αγγελική Ζαχαράτου, Υπεύθυνη ΣΔ, με μία σύντομη παρέμβαση με θέμα: «Βιβλίο είναι…».

Στην συνάντηση-συζήτηση θα προσεγγίσουμε μαζί και θα ανταλλάξουμε απόψεις για το ποιος είναι ο στόχος των ομάδων της δημιουργικής γραφής, ποια τα εναύσματα που μπορούν να αποδώσουν καρπούς, αλλά και ποια η εμπειρία ενός συγγραφέα από την γραφή.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Ν. Τρουλλινού

Η Νίκη Τρουλλινού γεννήθηκε στα Χανιά, σπούδασε νομικά, άσκησε μάχιμη δικηγορία αλλά και δεκαετή διδασκαλία στα ΤΕΙ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.biblionet.gr/author/44388/Νίκη_Τρουλλινού,  και http://www.dedalus.gr/authors.php?authors_id=569

Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να στείλουν ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, σχολείο, κινητό και e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] έως την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015. Δεν θα γίνει ανάρτηση ονομάτων, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων.

 

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων                               

   Ζαχαράτου Αγγελική                

 

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου

 Μανουσάκης Γεώργιος                                                     

                                                                    

 

 

                                                                              

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.