caricatures_9ΘΕΜΑ: «Διαγωνισμός σκίτσου-γελοιογραφίας-κόμικς με τίτλo΄ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2015΄»

Σχετ. έγγραφo: τo με αρ. πρ. 35300/Δ2/03-03-2015 εισερχόμενο του οικείου Υπουργείου.

       Σας ενημερώνουμε ότι το PIERCE-Aμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοργανώνει διαγωνισμό  σκίτσου – γελοιογραφίας – κόμικς με τίτλο «ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE2015»,

υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας.

           Το θέμα του διαγωνισμού είναι: «Έχω ένα Όνειρο…Ι have a dream…» και κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει σε αυτόν με 1 έως 4 σκίτσα ή γελοιογραφίες ή με 1 έως 5 σελίδες κόμικς.Tα έργα μπορούν να αποστέλλονται είτε ομαδικά από το σχολείο στο οποίο φοιτούν οι μαθητές είτε ατομικά από κάθε συμμετέχοντα. Θα απονεμηθούν 6 βραβεία-βιβλία (3 για μαθητές Γυμνασίου και 3 για μαθητές Λυκείου), ένα για το καλύτερο έργο κάθε κατηγορίας (σκίτσο, γελοιογραφία, κόμικς).

         Τα έργα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015:

α)ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] (σε μορφή jpg ή pdf) ή

β)ταχυδρομικά στη διεύθυνση: PIERCE – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος,

                                                 Γραβιάς 6, Τ.Κ. 153 46 Αγία Παρασκευή

                                               Με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό Σκιτσοφρένεια 2015»

          Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.pierce.gr/skitso2015 και για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τον υπεύθυνο του διαγωνισμού κ.Ι.Κοσμά, στη διεύθυνση ΙΚosmas@acg.edu.

    Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των μαθητών στον ανωτέρω διαγωνισμό είναι δωρεάν και προαιρετική και ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία και με ευθύνη των Διευθυντών και των Συλλόγων Διδασκόντων των οικείων σχολικών μονάδων, ώστε να μην διαταραχθεί σε καμία περίπτωση η ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.