anoixti texniΦίλες και φίλοι, ζητάμε την κατανόησή σας, αλλά λόγω έκτακτης καλλιτεχνικής υποχρέωσής της, η  Μαρία Φαραντούρη θα είναι στην Ανοιχτή Τέχνη την επόμενη εβδομάδα, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στις 18:00.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί η πολύ ενδιαφέρουσα  διάλεξη του Χρίστου Δάλκου με θέμα: «Είναι δυνατόν ωρισμένες λέξεις της αρχαίας ελληνικής να ετυμολογούνται βάσει της νέας ελληνικής;».
Σας περιμένουμε και στις δύο εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε θερμά.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 στις 19:30
Ομιλία του Χ. Δάλκου
στην Ανοιχτή Τέχνη

Ο Χρίστος Δάλκος, φιλόλογος δ.φ. που συμμετέσχε επί χρόνια στην ηλεκτρονική καταγραφή και επεξεργασία του Αρχείου του Κέντρου Ερεύνης Νεοελληνικών Διαλέκτων και Ιδιωμάτων – ΙΛΝΕ της Ακαδημίας Αθηνών, θα μιλήση στην Ανοιχτή Τέχνη το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:30, με θέμα:
«Είναι δυνατόν ωρισμένες αρχαιοελληνικές λέξεις να ετυμολογούνται βάσει της νέας ελληνικής;»

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015 στις 18:00
Η ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ
στην Ανοιχτή Τέχνη

Η Ανοιχτή Τέχνη, σεμινάρια-διαλέξεις-δράσεις για τις τέχνες και τον πολιτισμόέχει την ιδιαίτερη και μεγάλη τιμή να σας προσκαλέσει σε μια μοναδική βραδιά
με την ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ!
Η θρυλική ερμηνεύτρια θα συνομιλήσει με την Αγαθή Δημητρούκα για την πορεία της στο τραγούδι και τη συνεργασία της με κορυφαίους συνθέτες και ποιητές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.