Panepisthmio ATHINASΟ Καθηγητής του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία κ. Δ. Χασάπης ανέλαβε νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΟΠΑΙΘ).

Ο κ. Χασάπης είναι Καθηγητής Μαθηματικής Εκπαίδευσης στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. Σπούδασε Μαθηματικά και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Μαθηματικά στο The City University (Λονδίνο). Το Διδακτορικό του Δίπλωμα στις Επιστήμες της Αγωγής το έλαβε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εμπίπτουν η διαμεσολάβηση των ιστορικά αναπτυγμένων συμβολικών και τεχνικών εργαλείων στη συγκρότηση και ανάπτυξη των μαθηματικών εννοιών, οι ιδεολογικές διαστάσεις της διδασκαλίας των μαθηματικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και η δημόσια κατανόηση των μαθηματικών και θέματα αριθμητικών δεξιοτήτων και πρακτικών (numeracy) ενηλίκων.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και προσβλέπουμε σε αμοιβαία στήριξη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.