ypourgeio paideias-2

mineduΚάντε το πρώτο βήμα για τις μεταπτυχιακές σπουδές σαςστο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, διοργανώνει ενημερωτικές παρουσιάσεις για τα υφιστάμενα και τα ΝΕΑ μεταπτυχιακά του προγράμματα, στις εγκαταστάσεις του, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Η επόμενη ενημερωτική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, στις 17:00.

Η ενημέρωση θα καλύψει διεξοδικά ταυφιστάμενα και τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα, τις επαγγελματικές προοπτικές που αυτά παρέχουν στους αποφοίτους τους και το πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος, ώστε να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2015, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους από τώρα.

Δηλώστε online συμμετοχή για την ενημερωτική παρουσίαση στο http://www.ihu.edu.gr/index.php/next-info-session.htmlή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο[email protected].

Η πρόσβαση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο είναι εφικτή και με λεωφορείο του ΟΑΣΘ, γραμμή 67, που ξεκινάει από τον Α.Σ. ΙΚΕΑ στις 16.50.

Οι επόμενες ενημερωτικές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν:

Τετάρτη18 Μαρτίου 2015

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.