cubes_coding_3Το Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ., το Μη Κερδοσκοπικό Αγαθοεργές Σωματείο «eduACT – Δράση για την Εκπαίδευση» και το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη διοργανώνουν την εναρκτήρια εκδήλωση «Experts’ Seminar για το FLL “world class”, Ambassador’s Event & Kick off Event». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουάριου 2015 και ώρα 11.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα απονεμηθεί από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητή Θεόδωρο Λαόπουλο, τιμητική πλακέτα στον Δρ. του Τμήματος Πληροφορικής και ΕΔΙΠ του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, Θεοδόση Σαπουνίδη, για τις διεθνείς διακρίσεις που απέσπασε το 2014, με την πρόταση «Cubes Coding».

Το «Cubes Coding» είναι προγραμματισμός ρομπότ για παιδιά, ηλικίας 3 ετών και άνω, χρησιμοποιώντας φυσικά αντικείμενα το οποίο θα αποτελέσει σύντομα διεθνή πατέντα του Α.Π.Θ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.