http://www.dreamstime.com/-image2586180Σας γνωστοποιούμε ότι το σχολείο μας διοργανώνει ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα : «Δημιουργία εκπαιδευτικών ιστοσελίδων», η οποία θα γίνει από το Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ12 ( Πολ. Μηχανικών ) κ. Τζωρτάκη Ιωάννη, σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου μας και Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ03 ( Μαθηματικών ) κ. Κανέλλο Ιωάννη.

Ως βοηθοί για την επιμόρφωση θα παραστούν ο κος. Τζουρμπάκης Σταύρος ΠΕ19 του ΓΕΛ Μελεσών και η κα Φατσή Αθανασία ΠΕ02 του Γυμνασίου Μελεσών.

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, από τις 14.30΄μ.μ.έως 17.30΄ στο χώρο του σχολείου.

Aπό τις 13 θέσεις του Εργαστηρίου Πληροφορικής έχουν καλυφθεί με δήλωση συμμετοχής και οι 13.

           Οι συνάδελφοι όμως που θα επιθυμούσαν να το παρακολουθήσουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά η με e-mail, ως επιλαχόντες σε περίπτωση ακύρωσης κάποιου από τους συμμετέχοντες.

                                                                                                    Με εκτίμηση

                                                  

                                                                                    Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                                                                 Γαρδελάκη Ουρανία

Προηγούμενο άρθροChoosing OUC as a strategic partner in teaching and research
Επόμενο άρθροMatsumae Japan and ASEM Brunei
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.