Affiche Anna Aromi (1)Η Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία για την Προαγωγή της Ψυχιατρικής και των Συναφών Επιστημών (ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ) σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα “Η ψυχανάλυση σαν εμπειρία τον 21ο αιώνα” με ομιλήτρια την Anna Aromi, ψυχαναλύτρια και μέλος της Λακανικής Σχολής του Φροϋδικού Αιτίου στην Ισπανία, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα: 19:00 – 21:00.

Τόπος διεξαγωγής: Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κεντρικό Κτήριο, Πανεπιστημίου 30, Αμφιθέατρο “Άλκης Αργυριάδης”.

Είσοδος ελεύθερη. Θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση.

Προηγούμενο άρθροΤι μέλλει γενέσθαι…
Επόμενο άρθροΑντιγόνη: Ερωτήσεις εισαγωγής (από Τράπεζα Θεμάτων)
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.