Dialogue in the DarkΣας γνωστοποιούμε ότι στο Θέατρο BADMINTON υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Dialogue in the Dark” (Διάλογος στο Σκοτάδι).

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση σε ουσιώδη παιδαγωγικά θέματα όπως:

  • ευαισθητοποίηση σχετικά με τις αισθήσεις
  • επαφή με τους τυφλούς και με την αναπηρία γενικότερα
  • ευαισθητοποίηση σχετικά με τη διαφορετικότητα και τους κοινωνικούς φραγμούς
  • ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων όπως ενσυναίσθηση, εμπιστοσύνη, ομαδική εργασία

Οι ενδιαφερόμενες σχολικές μονάδες μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα στο πλαίσιο εκπαιδευτικών επισκέψεων και έπειτα από συνεννόηση με το Θέατρο BADMINTON.

Για περισσότερες πληροφορίες οι σχολικές μονάδες μπορούν να επικοινωνούν με το Θέατρο BADMINTON στο τηλ. 210-8840600 και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.badmintontheater.gr/show/deite-me-alla-matia/ .

Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς σας.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα:Παιδική Λογοτεχνία
Επόμενο άρθροΕξετάσεις πιστοποίησης Α’ επιπέδου
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.