uoiΕκ μέρους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) σας ενημερώνουμε ότι η έρευνα για τη σταδιοδρομία των κατόχων διδακτορικού τίτλου (International Survey on Careers of Doctorate Holders- CDH), αποτελεί την επίσημη στατιστική έρευνα για τη συλλογή στοιχείων για τους απόφοιτους με διδακτορικό τίτλο και διενεργείται σε παγκόσμιο επίπεδο με τον συντονισμό του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). Στόχος της, η καταγραφή και ανάλυση με συγκρίσιμους δείκτες της σταδιοδρομίας και της κινητικότητας των ερευνητών διεθνώς.
Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) ως υπεύθυνος φορέας για την παραγωγή των επίσημων στατιστικών στοιχείων για την Έρευνα, Ανάπτυξη, Τεχνολογία και Καινοτομία (Απόφαση ΓΓΕΤ, ΦΕΚ 1359/Β/25.04.2012) καθώς και για τη δημιουργία και τήρηση του Εθνικού Αρχείου Διδακτορικών Διατριβών (ΕΑΔΔ) βάσει Νόμου (άρθρο 70, παρ. 15 του Ν. 1566/1985) συμμετέχει στο έργο της συλλογής των στατιστικών στοιχείων αναφορικά με τα δημογραφικά χαρακτηριστικά, την εκπαίδευση, τη διεθνή κινητικότητα και τη σταδιοδρομία των κατόχων διδακτορικού τίτλου σπουδών.
Η τρέχουσα έρευνα απευθύνεται στους κατόχους διδακτορικού τίτλου που έχουν αποφοιτήσει το διάστημα 1990-2013 και διέμεναν στην Ελλάδα το έτος 2013.
Η διάρκεια συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά. Το περιεχόμενο του ερωτηματολογίου χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς και τηρείται το ΑΠΟΡΡΗΤΟ των στοιχείων που συλλέγονται.

Tο ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://surveys.metrics.ekt.gr/index.php?lang=el&sid=28318&token=pbjvybw45ynx749

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)/Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), Τμήμα Καταγραφής, Μέτρησης και Υπηρεσιών Ερευνητικής & Καινοτομικής Δραστηριότητας, Επικοινωνία: κα Μαρία Σαμαρά, Τηλ.: 210 7273904, Fax: 210 7246824, e-mail: [email protected] http://metrics.ekt.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.