Αυτό τον Χειμώνα γίνε #foititis_in_ACTion!

Θέλεις να μάθεις να συνεργάζεσαι αρμονικά μέσα σε μια ομάδα με νέους που έχουν ίδιους στόχους με σένα; Να ανακαλύψεις τα δυνατά και αδύναμα σημεία σου καθώς και πώς θα τα βελτιώσεις, καλλιεργώντας παράλληλα τις ηγετικές σου ικανότητες; Να γνωρίσεις και να αλληλεπιδράσεις με ευαισθητοποιημένους νέους απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και να επηρεάσετε μαζί θετικά την κοινωνία με τη δράση σας;

Λάβε μέρος στο πρόγραμμα ACT της AIESEC και γίνε και εσύ μέρος του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου νέων. Επηρέασε θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των προσωπικών και ηγετικών χαρακτηριστικών σου!

Το πρόγραμμα ACT (Achieving Change Together) είναι το πρόγραμμα της AIESEC, το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτους, στο οποίο ζεις μια εμπειρία ομάδας και μπορείς να συμβάλεις ενεργά στη διοίκηση, την ανάπτυξη και τη λειτουργία του μεγαλύτερου παγκόσμιου φοιτητικού οργανισμού.

Σαν μέλος ομάδας θα μπορέσεις να ασχοληθείς και να εφαρμόσεις στην πράξη τις γνώσεις σου σε τομείς όπως Promotion & Marketing, Sales Management και Customer Relationship Management!

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις πρακτικές ικανότητες όπως επίλυση προβλημάτων, επικοινωνιακές δεξιότητες, διαχείριση χρόνου, ομιλία σε κοινό, ομαδικότητα, καινοτομία, δημιουργικότητα, αύξηση συναισθηματικής νοημοσύνης κά. Επίσης, θα μπορέσεις να αναπτύξεις το επαγγελματικό και προσωπικό σου δίκτυο αλλά και να μάθεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε θέματα που σε ενδιαφέρουν!

Μάθε περισσότερα, δες ποιος τομέας σου ταιριάζει και κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στο http://aiesec.gr/act/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.