IMG_20141222_113353Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών εκδήλωση ενημέρωσης των μαθητών για τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού, στο πλαίσιο των δράσεων του «Κοινωνικού Σχολείου». Παρόντες ήταν οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2005 και δευτεραθλητές κόσμου του 2006 με την Εθνική ομάδα μπάσκετ, Κώστας Τσαρτσαρής και Δήμος Ντικούδης, η Ολυμπιονίκης του 2004, Φανή Χαλκιά, ο πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ στο μπάσκετ, Σπύρος Παντελιάδης, ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ, Στέλιος Δασκαλάκης, ο σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου, για θέματα σχολικού αθλητισμού, Σάκης Τζαλαλής και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΥΠΑΙΘ, Παντελής Περιβολάρης.

Οι πρωταθλητές απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών, συμμετείχαν μαζί τους σε αθλοπαιδιές και παρακολούθησαν επίδειξη του kidsathletics, υπό την εποπτεία των γυμναστών του σχολείου και της Φανής Χαλκιά. Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου Δημήτρη Νικολετσόπουλου.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.