Panepisthmio ATHINASH λειτουργία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών ξεκίνησε με επιτυχία χάρις στην δική σας στήριξη.

−    Facebook: https://www.facebook.com/uoa.official?fref=ts
−    Twitter: https://twitter.com/_uoa_official?lang=el

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ε.Κ.Π.Α. έχουν ως σκοπό τους την κοινοποίηση των δράσεων και των εκδηλώσεων των Σχολών, των Τμημάτων και των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας προς όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και προς την κοινωνία.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των μέσων αυτών και για την προβολή όλων των δράσεων των Σχολών και των Τμημάτων, ή γενικότερα για ό,τι άλλο αφορά στο Πανεπιστήμιο και στα μέλη του και επιθυμείτε να κοινοποιηθεί δημόσια, μπορείτε να στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με κείμενο και φωτογραφίες, εάν υπάρχουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση socialmedia[at]uoa[dot]gr, κατά προτίμηση από λογαριασμό e-mail του Πανεπιστημίου και με όλα τα στοιχεία σας (όνομα, ιδιότητα, τηλέφωνο).

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας. Περαιτέρω στήριξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ε.Κ.Π.Α. με κοινοποιήσεις και προτάσεις σε φίλους σας είναι πολύ χρήσιμη.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι το Γραφείο Τύπου είναι στη διάθεσή σας (τηλ. 210 3689750, e-mail: press[at]uoa[dot]gr) για την προβολή όλων των δράσεων των Σχολών και των Τμημάτων στα Μ.Μ.Ε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.