snip20141219_1Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί την καταγραφή τηλεσεμιναρίου της Θεματικής Ενότητας ΕΛΠ 31 του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου («Πρόγραμμα Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό«), το οποίο έλαβε χώρα στις 17 Δεκεμβρίου 2014. Το τηλεσεμινάριο είχε θέμα τα κοστούμια και τα προσωπεία στην τραγική παράσταση του 5ου αιώνα.

Από δω μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση σε μορφή pdf.

Δείτε το βίντεο του μαθήματος πιο κάτω. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων, δεν έχει καταγραφή η γραπτή ηλεκτρονική συζήτηση (chat) ούτε βεβαίως τα ονόματα των φοιτητών που συμμετέσχαν.

Πηγή:https://antonispetrides.wordpress.com

Προηγούμενο άρθροΤο Ε.Κ.Π.Α. στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Επόμενο άρθροΠρόσληψη αναπληρωτή εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ02
Ο Αντώνης Κ. Πετρίδης (γεν. 1975) είναι αριστούχος απόφοιτος κλασικής φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Cambridge (Trinity College). Υπηρετεί ως Επίκουρος Καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας στο Πρόγραμμα “Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό” του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται κυρίως γύρω από το αρχαίο ελληνικό θέατρο και την ελληνιστική λογοτεχνία. Από το 2009 ανήκει στην ομάδα που συνέγραψε και εποπτεύει την εφαρμογή του Νέου Αναλυτικού Προγράμματος για τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών στη Μέση Εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας έχει αναλάβει την πτυχή της Αρχαίας Γραμματείας από Μετάφραση στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.