Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνει Επιμορφωτικού προγράμματος για εκπαιδευτικούς φιλόλογους με τίτλο «Αρχαία Ελληνικά και Μέση Εκπαίδευση: Γνωστικό Αντικείμενο και Διδακτικές Προσεγγίσεις».

Όπως ανακοινώθηκε, το Πρόγραμμα θα έχει πρωτοποριακό υλικό (κείμενα, παραδείγματα, βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες, έργα τέχνης) και με τις προδιαγραφές της διά βίου εκπαίδευσης.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει τρίμηνη διάρκεια και συνοδεύεται από βεβαίωση συμμετοχής και πιστοποιητικό επιμόρφωσης. Για την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης απαιτείται η διά ζώσης παρακολούθηση 60 διδακτικών ωρών στο ΑΠΘ και επιπλέον η μελέτη υλικού και εκπόνηση εργασιών (20 ώρες). Το πρόγραμμα διαρκεί από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι μέσα Απριλίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από 15/12/2014 μέχρι 15/1/2015. Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων (40) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.