exams2Την έντονη αντίδραση καθηγητών Χημείας και όχι μόνο προκάλεσε η εισαγωγή της Πληροφορικής ενναλακτικά με τη Χημεία στα εξεταζόμενα μαθήματα της Γ’ Λυκείου από το ερχόμενο έτος.

Σε επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, η οποία υπογράφεται από διοικήσεις των ΑΕΙ και προέδρους τμημάτων, επισημαίνεται ότι το δίλλημα Χημεία ή Πληροφορική οδηγεί σευποβάθμιση των σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην ίδια τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο κ. Λοβέρδος, προβλέπεται και η παραμονή της Λογοτεχνίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι στο μάθημα θα εξετάζονταν μόνο οι υποψήφιοι για σχολές ανθρωπιστικών και παιδαγωγικών επιστημών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΧΟΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ.

    ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ, ΕΧΟΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ , ΟΧΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ…

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ…………….

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ…..

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, 25, 30 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΑΙ ΑΦΕΛΩΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ………………….
    ΜΑΓΕΙΑ, ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ……………..ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ………

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.