yp.paideiasΜε τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ. Μ. Νομικό, συναντήθηκαν σήμερα ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Τ. Χρηστάκης και οι Γενικές Διευθύντριες του ΥΠΑΙΘ.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο διασφάλισης της καλής συνεργασίας του ΣΕΕΔ με όλους τους φορείς του ΥΠΑΙΘ στην κατεύθυνση της αποτελεσματικής λειτουργίας τους, αύξησης της αποδοτικότητάς και βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Η συνάντηση που έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας για τη βελτίωση του πειθαρχικού δικαίου των εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε με εντολή του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Α. Λοβέρδου προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων όλων των υπηρετούντων εκπαιδευτικών στη δημόσια εκπαίδευση και η κατοχύρωση της διαφάνειας σε όλες τις διοικητικές πράξεις.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.