Arxaia A gumnasiouΘέμα: Πρόσκληση για συμμετοχή Φιλολόγων σε δειγματική διδασκαλία και επιμορφωτική συζήτηση στο μάθημα «Αρχαία Ελλ. Γλώσσα» Α΄ Γυμνασίου (Τρίτη 25-11-2014). Διοργάνωση σε συνεργασία: Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Β. Καλοκύρη–Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου (Υπεύθυνη Φιλόλογος: Β. Μότσιου).   Ηλεκτρονική Αίτηση συμμετοχής.

Αγαπητοί/-τές Συνάδελφοι,

Με γνώμονα την επικοινωνία και τη διάχυση της δουλειάς στην τάξη μεταξύ των Συναδέλφων Φιλολόγων, συνεχίζουμε και φέτος τις δειγματικές διδασκαλίες σε φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται, σε συνεργασία με το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου, με διδάσκουσα τη Φιλόλογο κ. Βασιλική Μότσιου, δειγματική διδασκαλία στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας (Α΄ Γυμνασίου) και επιμορφωτική συζήτηση, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, ώρα 10.55 π.μ. – 12.30 μ.μ. [4η ώρα διδασκαλία και 5η ώρα επιμορφωτική συνάντηση – συζήτηση].

Συντονισμός-Συμβουλευτική κατά την επιμορφωτική συζήτηση: Β. Καλοκύρη.

Η διδασκαλία ανταποκρίνεται στο πνεύμα του Νέου ΠΣ (πιλοτικής εφαρμογής, που ακολουθείται στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο) και στον προβληματισμό για τη διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών με κινητοποίηση του ενδιαφέροντος των μαθητών, αξιοποίηση αρχών βιωματικής μάθησης και ενεργού συμμετοχής.

 

Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να προσέλθουν στις 10.50 π.μ. στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο (περιοχή Εσταυρωμένου, μετά το ΤΕΙ, οδό Ι. Κορνάρου), στον κάτω όροφο του κτιρίου, στο Γυμνάσιο, στην αίθουσα Α8.

Για λόγους λειτουργικούς, προσκαλούνται 12 Φιλόλογοι, οι οποίοι δεν θα έχουν διδακτικά καθήκοντα εκείνες τις ώρες.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί μέχρι την Κυριακή 23/11/14, ώρα 18.00 (ή η φόρμα θα κλείσει νωρίτερα, μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετοχών). Οι συμμετέχοντες Φιλόλογοι θα ειδοποιηθούν μέχρι τη Δευτέρα 24/11/14 , με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail που θα δηλώσουν στη φόρμα που ακολουθεί (απαραιτήτως να έχουν σημειώσεικαι το τηλέφωνό τους).

Επίσης, όσοι δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται να ειδοποιήσουν εγκαίρως, αν προκύψει εμπόδιο για τη συμμετοχή τους, προκειμένου να δοθεί η θέση σε άλλους συναδέλφους!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ πατήστε πρώτα

κοντρόλ + κλικ στον σύνδεσμο:

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ 25-11-14

Με τιμή,

Βασιλεία Καλοκύρη

Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων

Ν. Ηρακλείου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.