book1ΘΕΜΑ: Τετραμηνιαίο Ηλεκτρονικό Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Περιοδικό ανοικτής πρόσβασης “eκπ@ιδευτικός κύκλος”

 

Το Τετραμηνιαίο Ηλεκτρονικό Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Περιοδικό ανοικτής πρόσβασης “eκπ@ιδευτικός κύκλος” εκδίδεται από τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “eκπ@ιδευτικός κύκλος” σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Δράμας.

Έχει στόχο να αναδείξει την επιστημονική γνώση και την έρευνα στον ευρύτερο κύκλο των αντικειμένων που συνθέτουν το πεδίο της τυπικής, μη τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης.

Ειδικότερα τα θεματικά πεδία του περιοδικού είναι: η Γενική, Τεχνολογική, Ειδική Εκπαίδευση, Θέματα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας, η χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική διαδικασία, η Διοίκηση της Εκπαίδευσης, η Διά Βίου Μάθηση και η Εκπαίδευση Ενηλίκων, καθώς επίσης η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και η Διαδικτυακή Μάθηση.

Η Συντακτική Επιτροπή αποτελείται από Στελέχη της Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και η Επιστημονική Επιτροπή από μέλη ΔΕΠ και ΣΕΠ Πανεπιστημίων, που καλύπτουν τα επιστημονικά πεδία του περιοδικού.

Το περιοδικό έχει ήδη αναρτήσει πέντε τεύχη στην ιστοσελίδα του και επίκειται η ηλεκτρονική έκδοση του 6ου τεύχους το Δεκέμβριο του 2014.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περιοδικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.educircle.gr, να υποβάλετε τις εργασίες σας προς αξιολόγηση και πιθανή δημοσίευση μετά από θετική κρίση τους.

O Δ/ντής

Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας

 

 

 

Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.