36504_origΣτη Δράμα θα πραγματοποιηθεί το 5ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο, με πρωτοβουλία της Εταιρείας Επιστημών Αγωγής Δράμας. Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Τίτλος του συνεδρίου είναι «Η Δημιουργικότητα στην Εκπαίδευση» ενώ μεγάλος αριθμός από επιστημονικές εισηγήσεις από Ελλάδα και Κύπρο, με ξεχωριστές θεματικές ενότητες, θα εμπλουτίσουν το όλο πρόγραμμα του συνεδρίου.
Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, στη μαθητιώσα νεολαία και στο ευρύ κοινό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Συνδιοργανωτές Φορείς:
Περιφερειακή Ενότητα Δράμας
Δήμος Δράμας
Δήμος Προσοτσάνης
Χορηγός επικοινωνίας
Τηλεοπτικός σταθμός Star Β. Ελλάδoς

Για το Πρόγραμμα του Συνεδρίου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: eteadramas.weebly.com

Σημείωση: όσοι επιθυμούν να παραλάβουν το φάκελο των πρακτικών του συνεδρίου με τα πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή, τις περιλήψεις αυτών σε έντυπη μορφή, τη σχετική Βεβαίωση Συμμετοχής, καθώς επίσης και το φάκελο του συνεδρίου, με όλη τη γραφική ύλη και τα αφεψήματα κατά τα διαλείμματα, η τιμή συμμετοχής είναι 20 ευρώ (10 ευρώ για τους προπτυχιακούς φοιτητές).

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΜΑΣ Δράμα 30 Οκτωβρίου 2014
Ταχ. Θυρίδα :150, 66 100 Δράμα
Πληροφορίες : Κατερίνα Σαραφίδου
Τηλέφωνο : 2521351433
Κινητό : 6944611137
Fax : 2521351433
E-mail : [email protected]
Website :http://eteadramas.weebly.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.