Panepisthmio ATHINASΤο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τα Τμήματα Φιλολογίας και Ιστορίας-Αρχαιολογίας της ίδιας Σχολής, διεξάγουν έρευνα με θέμα την επαγγελματική πορεία των αποφοίτων τους, αλλά και των αποφοίτων των ομώνυμων Τμημάτων των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων.

Αν έχετε αποφοιτήσει από τα προαναφερθέντα Τμήματα θα σας παρακαλούσαμε να επισκεφθείτε τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και να συμπληρώσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε.

1η κατηγορία: Εργαζόμενοι ως εκπαιδευτικοί-φιλόλογοι μέχρι 15 χρόνια υπηρεσίας σε δημόσια ή ιδιωτικά Γυμνάσια και Λύκεια επιλέγετε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://filosofiki.gooquest.com

2η κατηγορία: Εργαζόμενοι σε οποιονδήποτε κλάδο (εκτός δημοσίων και ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων), αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, επιλέγετε τον σύνδεσμο:
http://uoa.gooquest.com

Πληροφορίες για το στόχο της έρευνας, καθώς και διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα βρείτε στην προαναφερθείσα διεύθυνση.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Σχετικό αρχείο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.