Panepisthmio ATHINASΟ Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής κύριος Θεόδωρος Π. Φορτσάκης, σας προσκαλεί στον επίσημο εορτασμό για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κύριο Θεόδωρο Π. Φορτσάκη, ομιλία του καθηγητή της Νομικής Σχολής, κυρίου Νικολάου Αλιβιζάτου με θέμα Η σπάνια ‘‘στιγμή’’ της 28ης Οκτωβρίου, ως συμπύκνωση καρδιάς και μυαλού, καθώς και σύντομο μουσικό μέρος από την Πανεπιστημιακή Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την διεύθυνση του καθηγητή, κυρίου Νικολάου Μαλιάρα. 

Την 27η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00, θα γίνει η καθιερωμένη στέψη των ανδριάντων στο χώρο των Προπυλαίων.

Χρονικό όριο προσέλευσης: 18.45’

Σχετικό αρχείο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.