ELTA_new_LogoΤα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσιάζουν την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων

«Νεοέλληνες Λογοτέχνες-Ποιητές-Πεζογράφοι»

 Εμφάνιση της πρόσκλησης…

Ο Κώστας Βάρναλης, επιφανές μέλος της ΕΣΗΕΑ,

Η Διδώ Σωτηρίου,

Ο Αντώνης Σαμαράκης,

Ο Στρατής Τσίρκας

Τρεις πεζογράφοι κι ένας ποιητής που σημάδεψαν με το έργο τους τον 20ο αιώνα. Έργα με αναφορά στις μεγάλες εθνικές δοκιμασίες και συνακόλουθα τις δραματικές περιπέτειες του ελληνικού λαού. Τέσσερις δημιουργοί που με έντονη τη δωρεά της δημιουργικής πνοής, κατέβαλαν τεράστιο μόχθο ώστε το έργο τους να συνιστά μια γενναιόδωρη κληρονομιά – παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν το έργο των τεσσάρων δημιουργών και την πνευματική τους προσφορά στην έκδοση της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «Νεοέλληνες Λογοτέχνες-Ποιητές-Πεζογράφοι».

Η παρουσίαση της σειράς θα γίνει την Πρώτη Ημέρα Κυκλοφορίας της,

 Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:30

στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20,

 παρουσία της Διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ αλλά και των συγγενών των τιμώμενων λογοτεχνών.

 Στην εκδήλωση θα διατίθενται επιλεγμένα συλλεκτικά βιβλία-ορόσημα των συγγραφέων με επικολλημένο το γραμματόσημο του συγγραφέα τους και σφραγισμένα με τη σφραγίδα Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.