rsz_xamogelo_1Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, δόθηκε η εκκίνηση του οδοιπορικού του «Οδυσσέα», του 1ου κινητού εργαστηρίου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας για παιδιά στην Ελλάδα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να βρίσκομαι ανάμεσά σας. Εκδηλώσεις, όπως η σημερινή, μας θυμίζουν την πραγματική μας υπόσταση, καθώς είμαστε Υπουργείο της Παιδείας και όχι απλώς της εκπαίδευσης.

Η ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον απέναντι στα προβλήματα των παιδιών, είναι στόχοι του Υπουργείου Παιδείας και ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους που έχει θέσει το “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Αυτή την ταύτιση απόψεων ερχόμαστε να την επιβεβαιώσουμε με τις υπογραφές μας.

Θέτουμε όλες τις δράσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού” υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ευελπιστώ ότι θα έχει εκτός από συμβολικό περιεχόμενο και ουσιαστικό, καθώς οι δράσεις του Υπουργείου μπορούν συλλειτουργήσουν με τις δράσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού” για ένα και μόνο λόγο, για το μέγιστο συμφέρον της κοινωνίας και των παιδιών. Σήμερα με το επικαιροποιημένο μνημόνιο συνεργασίας ανοίγουμε μια νέα σελίδα συνεργασίας».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.