kinimatografosΘΕΜΑ:   5ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους

Σε απάντηση του: Υ.ΠΑΙ.Θ./Αρ. πρωτ. Γραφείου Υφυπ. κ.Αλ. Δερμεντζόπουλου 2744/16-9-2014

 

Σε  απάντηση του με αρ. πρωτ. Φ.22.1/6054/8-9-2014 εγγράφου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών εγκρίνουμε  τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, τον οποίο   διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΑΙ.Θ.  και ο οποίος  απευθύνεται σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της  χώρας μας . Ο διαγωνισμός  τελεί υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.  και  προωθεί τις προτεραιότητες και τους άξονες του «Κοινωνικού Σχολείου» και συγκεκριμένα τους άξονες:  Άθληση – Δια Βίου Άσκηση, Διατροφή, Ολυμπισμός, Διαδίκτυο, Αισθητική, Ρατσισμός, Χουλιγκανισμός, Ναρκωτικά, Κάπνισμα & Αλκοόλ και Πρόληψη ατυχημάτων. 

  Συνδιοργανωτές  του 5ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους είναι το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ Τηλεόραση), η οποία είναι και χορηγός επικοινωνίας.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 (υποβολή αιτήσεων ως την 1η Δεκεμβρίου 2014) και λήγει στις 2 Μαρτίου 2015.  Λεπτομερείς πληροφορίες  για τον διαγωνισμό και οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής σε αυτόν αναγράφονται στο συνημμένο αρχείο.

            Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι προαιρετική.

                   

            Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας.

 

                                                                              Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Συν: 1 αρχείο pdf                                  

 

                                                                                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΥΛΟΚΟΤΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.