first_pic.jpgΤο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση ΣΕΠΕΔ του ΥΠΑΙΘ και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ανακοινώνουν την διοργάνωση του  1ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με Θέμα: «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας» για το σχολικό έτος 2014-2015.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν ομάδες μαθητών   (από την ίδια τάξη, από διαφορετικές τάξεις του ιδίου σχολείου ή και διαφορετικών σχολείων) με την υποστήριξη και τον συντονισμό του διδακτικού προσωπικού των σχολείων αυτών (δάσκαλοι, μουσικοί, εικαστικοί, γυμναστές, καθηγητές πληροφορικής,
καθηγητές ξένων  γλωσσών κ.α).

Τις προτάσεις τους οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να τις υποβάλλουν σε εδικά διαμορφωμένο περιβάλλον στο διαδίκτυο και οι κρίσεις θα γίνονται από επιτροπές που θα δημιουργηθούν ανά κατηγορία με βάση και τις προτάσεις που θα υποβληθούν.
Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://creativity.edu.gr/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.