foititesΣτη Συνταγματική αναθεώρηση και στη δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημίων, αναφέρθηκε ο πρωθπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.

Όπως ανέφερε, “πολύ σύντομα, από τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει η πρωτοβουλία για την Συνταγματική Αναθεώρηση. Που θα είναι τολμηρή και θα συμπληρώνει τις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις. Και θα δώσει νέα ώθηση…Για να υπάρξουν μη κρατικά Πανεπιστήμια, επιτέλους, που θα σταματήσει τη φυγή των παιδιών μας στο εξωτερικό, αλλά και θα ανεβάσει και τη δημόσια Ανώτατη Παιδεία, μέσα από τον ανταγωνισμό της με την ιδιωτική“.

Για τους μισθούς των εκπαιδευτικών ο κ.Σαμαράς τόνισε, πως “δική μου φιλοσοφία και φιλοσοφία της παράταξης ασφαλώς, είναι να πληρώνονται αξιοκρατικά και οι αστυνομικοί μας και οι στρατιωτικοί μας και οι γιατροί και οι πανεπιστημιακοί και οι εκπαιδευτικοί μας. Αλλά για να μπορέσουμε να δώσουμε αυξήσεις, έπρεπε προηγουμένως να βγούμε από τα ελλείμματα“.

Πηγή:www.oefe.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.