AkropolisΣας ενημερώνουμε ότι για τη συμμετοχή στα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Ακρόπολης ή για την οργάνωση ανεξάρτητης σχολικής επίσκεψης είναι απαραίτητη η κράτηση. Οι σχολικές κρατήσεις στο Μουσείο Ακρόπολης ξεκινούν τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014.

            Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν :

α)  Καλώντας στο 210 9000903, Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.- 5.00 μ.μ.

β) Υποβάλλοντας ηλεκτρονικό αίτημα συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής και αποστέλλοντάς την είτε με τηλεομοιοτυπία στον αριθμό 211 8002720, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]..

            Η κάθε σχολική ομάδα των 25 μαθητών πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από δύο τουλάχιστον εκπαιδευτικούς.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ξεκινούν τον Οκτώβριο 2014. Στόχος τους είναι η δημιουργική επαφή των παιδιών με τα αντικείμενα, τον αρχαίο πολιτισμό, αλλά και με τους χώρους και το προσωπικό του Μουσείου.

            Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχονται από την ιστοσελίδα του Μουσείου www.theacropolismuseum.gr  στη θεματική ενότητα «ΜΑΘΗΣΗ».

 Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας.

                                                                                             Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

                                                                                             ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΥΛΟΚΟΤΑ  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.