filologoiΘέμα: «3η Διημερίδα (αλληλο-)διδακτικής. Έμπνευση και δημιουργία στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων στο Γυμνάσιο και το Λύκειο. Μοιραζόμαστε ιδέες και προτάσεις στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς 2014-15.»

Ηράκλειο, δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014
(απόγευμα) και Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 (πρωί).

Αγαπητοί/-τές Συνάδελφοι,
Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς 2014-15, σας προσκαλώ να μοιραστούμε ιδέες και προτάσεις «έμπνευσης και δημιουργίας» στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων του Γυμνασίου και του Λυκείου, μέσα από το πρόγραμμα της 3ης ετήσιας Διημερίδας (αλληλο-)διδακτικής, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου (ώρα 5.00-9.10 μμ) και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 (8.40 π.μ.– 1.15 μμ), στο Ηράκλειο, στη Δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω.

Χτίζουμε για τρίτη συνεχή χρονιά την παράδοση μιας κοινότητας μάθησης και δημιουργίας, με εισηγήσεις συναδέλφων Φιλολόγων σε Διημερίδα (αλληλο-) διδακτικής.
Στις εισηγήσεις περιλαμβάνονται και νέα σχέδια και προγραμματισμός καινοτόμων δράσεων συνεργασίας, ώστε το εκπαιδευτικό μας έργο να γίνει περισσότερο ενδιαφέρον και αποτελεσματικό.
Θα χαρώ ιδιαιτέρως να παρακολουθήσετε τις εισηγήσεις και να λάβετε μέρος στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, κατά το πρόγραμμα, στη διάρκεια της Διημερίδας!

Παρακαλούνται οι κ. Διευθυντές/Διευθύντριες των Σχολείων να φροντίσουν για την ενημέρωση των Φιλολόγων του Σχολείου τους.

Με τιμή,
Βασιλεία Καλοκύρη
Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων
Ν. Ηρακλείου

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.